Sairaanhoitajan sijaisuudet kevät ja kesä 2021 - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Etsimme sairaanhoitajia kevään ja kesän 2021 ajaksi Sairaanhoidon toimialueelle useisiin yksiköihin. Ilmoitathan hakulomakkeella, millä kolmella alueella haluaisit ensisijaisesti työskennellä. Sijaisuuksia on tarjolla ainakin seuraavilla alueilla: dialyysi (Pori ja Rauma), keuhkosairaudet, kirurgia, kuntoutus, lastentaudit, naistentaudit, neurologia, psykiatria (Pori ja Harjavalta), päivystys, päivystysosasto, sisätaudit, sisätautien poliklinikka ja tähystysyksikkö, sydänyksikkö, syöpätaudit sekä teho- ja tehostettu valvonta.

Toivomme sinulta joustavuutta, potilaskeskeisyyttä ja oma-aloitteisuutta. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä, riippuen kuitenkin aina yksikön toiminnasta. Tarjoamme monipuolista ja vaihtelevaa työtä nykyaikaisessa työympäristössä.

Sijaisuuden kestosta sovitaan erikseen ja sijaisuudet täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä. Osa sijaisuuksista voi alkaa jo kevään aikana, osa vasta kesän alussa.

Etsimme sijaisuuksiin ensisijaisesti valmiita tai kevään aikana valmistuvia sairaanhoitajia. Sairaanhoitajalta edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta. Sairaanhoitajilta edellytämme, että LOVe-lääkehoitoluvan teoria- ja laskutentit on suoritettu. Huomioimme haussa myös sairaanhoidon opiskelijat, joilta edellytetään vähintään 140 op suoritettuja opintoja ja hyväksytysti suoritettuja farmakologian opintoja ja lääkelaskuja. Huom! opiskelijat, huomioittehan mahdollisuutenne suorittaa LOVe-opintoja oppilaitoksessanne opintojen loppuvaiheessa.

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry. Hakemuksen lähetettyäsi on hyvä olla yhteydessä Rekrytointipalveluihin, jossa hakemukset jaetaan esimiehille toivomiisi yksiköihin.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. 1.3.2018 voimaan astuvan tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja antavat:
kirurgia: ylihoitaja Kirsi-Marja Laine, p. 044 707 7213
teho-osasto: ylihoitaja Pirjo Harju, p. 044 707 7210
lasten- ja naistentaudit sekä synnytykset: ylihoitaja Tuula Kuivalainen, p. 044 707 7214
neurologia, syöpätaudit, kuntoutus: ylihoitaja Tuula Huumonen, p. 044 707 7606
psykiatria: osastonhoitaja Päivi Grönroos, p. 044 707 4425
päivystys, päivystysosasto ja ensihoito: ylihoitaja Katriina Peltomaa, p. 044 707 7202
dialyysi, sisätaudit, keuhkosairaudet, sydänyksikkö: ylihoitaja Päivi Hautaoja, p. 044 707 7604

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Katso ilmoitustekstistä

Sairaanhoidon toimialue
Osoite: Harjavalta, Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat