Sairaanhoitajan sijaisuudet / Kissanmaan perhetukikeskus - Tampereen kaupunki

Kissanmaan perhetukikeskus tarjoaa lastensuojelun lyhytaikaisia laitospalveluja.

Nuorten osastoilla tarjotaan 12 - 17 -vuotiaille lyhytkestoista osastohoitoa. Nuorten osastolla 1 on seitsemän asiakaspaikkaa, Nuorten osastolla 2 on kuusi asiakaspaikkaa ja Nuorten osastolla 3 on viisi asiakaspaikkaa (yhteensä 18 paikkaa). Osastoilla työskentelee moniammatillinen henkilöstö.

Haemme kahta sairaanhoitajan sijaista. Toinen sijaisuus on 19.10.2020 - 17.9.2021 ja toinen on 1.7.2021 saakka ja alkaa sopimuksen mukaan.

Työ on vaativaa vuorovaikutus-, arviointi- ja hoitotyötä yksikköön sijoitettujen lasten, heidän perheidensä ja verkostojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Eduksi katsotaan kokemus mielenterveys-. päihde- ja lastensuojelutyöstä sekä verkostotyöstä. Tehtävä on vaativaa asiakastyötä, jossa edellytetään toimialaa koskevan lainsäädännön tuntemusta. Eduksi katsotaan myös voimassa oleva lääkelupa (LOVe).

Tehtävään valitun tulee ennen sen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus KVTES:n mukaan. Lisäksi valitulta edellytetään hygieniapassia.

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava ohjaaja Heli Aunoila, puh. 040 639 7161, heli.aunoila(at)tampere.fi, perhetukikeskuksen johtaja Miia Nippala, puh. 040 800 7665, miia.nippala(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 21.9.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava ohjaaja Heli Aunoila, puh. 040 639 7161, heli.aunoila(at)tampere.fi, perhetukikeskuksen johtaja Miia Nippala, puh. 040 800 7665, miia.nippala(at)tampere.fi

Tampereen kaupunki, Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä, Kissanmaan perhetukikeskus, Nuorten osasto
Osoite: Karhunkatu 45, 33520 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!