Sairaanhoitajan sijaisuudet, Kolari

Hakuaika päättyy  28.5.2024 15:00

Sairaanhoitajia Kolarin kotisairaalaan ja kotihoitoon!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule sairaanhoitajaksi Lappiin!

Etsimme joukkoomme sairaanhoitajia kesälomasijaisuuksiin sekä mahdollisesti myös pidempi aikaiseen sijaisuteen Kolariin.
Kolarissa on alkanut kotisairaalatoiminta yhteistyössä kotihoidon kanssa. Kolarissa on käytössä Pegasos asiakastietojärjestelmä, Mukana-toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI-arviointiohjelma.
Kolarin kotihoidossa ja kotisairaalassa noudatetaan Lapin hyvinvointialueen lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoitoa. Tämä edellyttää sairaanhoitajalta lääkehoidon suunnitelman mukaista osaamista. Osaamista voi täydentää tarvittaessa heti työn alettua.

Tarjoamme Sinulle:
- Hyvän perehdytyksen, yhteisöllisen työvuorosuunnittelun ja mukavan sekä huumorintajuisen työyhteisön.
- Tehtäväkohtaisen palkkauksen 2 846,23 €/kk.
- Smartum henkilöstöetuuden, joka koskee liikunta-, kulttuuri-, hieronta- sekä terveyspalveluita. Etuuden määrä riippuu työsuhteen kestosta: 3-6 kuukautta: 75 euroa ja yli 6 kuukautta: 150 euroa.

Odotamme sinulta:
- Tiimityötaitoja, kuntouttavaa työotetta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon.
- Iloista ja positiivista asennetta sekä ajokorttia.
Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävässä on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisterissä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet määräaikaisen työsuhteen kestosta.
Työntekijän on toimitettava nähtäväksi rikosrekisteriote iäkkäiden kanssa toimimista varten valvontalain 28§ mukaan vähintään 3 kk:n kestävissä työsuhteissa.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Laita hakemusta rohkeasti tulemaan meille 28.5.2024 klo 15:00 mennessä! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Tervetuloa meidän iloiseen työyhteisöön töihin! Tarvittaessa avustamme asunnon etsinnässä.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Kotihoidon palveluvastaava

Laura Kunttu

p. 040 489 5339

Tavoitettavissa arkisin klo 10-15

Osastonhoitaja

Tellervo Seppälä

p. 040 489 5330

Tavoitettavissa arkisin klo 10-15

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Tutustu työnantajaan