Sairaanhoitajan sijaisuudet, KYS - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen! Meillä KYSin Hoitotyön palveluissa on tarjolla sinulle kiinnostavia työtehtäviä!

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa.

Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Sairaanhoitajille on tarjolla sijaisuuksia:

-Hoitotyön palvelut 2; Sydän- ja rintaelinkirurgian osastolla, Sydäntoimenpideyksikössä, Sydänvalvonnassa sekä Keuhkosairauksien ja sisätautien osastolla.

-Hoitotyön palvelut 3; Ortopedian osastolla, Gastrokirurgian osastolla, Neurokirurgian osastolla ja Neurologian osastolla.

-Hoitotyön palvelut 6; Päivystyspoliklinikalla ja Teho-osastolla

-Hoitotyön palvelut 7, Heräämössä ja Leikkausyksikössä

Sijaisuuksien kesto on vähintään vuoden vaihteeseen, mutta todennäköisesti pystymme tarjoamaan myös jatkoa sen jälkeenkin samalla tai toisella osastolla.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Työsi tukena toimii vahva moniammatillinen tiimi. Hoitohenkilöstömme työskentelee joustavasti osaamisalueen työyksiköissä sijaistarpeen mukaisesti. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi.

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin ovat sairaanhoitajan tutkinto ja Terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytetään koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilön löytyessä.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa rekrytoija Minna Saihomaa, p. 044 717 5113, etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70029 Kys

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!