Sairaanhoitajan sijaisuudet päivystysosastolla - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Haemme päivystysosastolle eripituisiin sijaisuuksiin

SAIRAANHOITAJIA


Päivystysosastolla hoidetaan kaikkien erikoisalojen potilaita. Yksikköön ohjautuvat pääsääntöisesti potilaat, joiden arvioitu hoitoaika on alle kaksi vuorokautta. Keskitymme potilaan akuuttivaiheen hoitoon ja tutkimuksiin. Päivystysosastolla hoidetaan myös erilaisia infektiopotilaita ja Sairaala Novassa myös traumapotilaita.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan sairaanhoitajan tehtäväkokonaisuuden uudessa, modernissa sairaalassa. Päivystysosaston monialainen toiminta tarjoaa hyvät puitteet ammattitaidon kehittymiselle. Suunnitelmallinen perehdytys, parityöskentely, moniammatillinen yhteistyö ja koulutus tukevat osaamisesi kehittymistä ja potilaslähtöistä hoitotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta akuuttihoitotyöstä, kirurgisen potilaan hoidosta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Toimi nopeasti, sillä sijaisuudet täytetään heti sopivien sijaisten löydyttyä!

Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.

Tervetuloa monipuoliseen akuuttihoitotyöhön Sairaala Novan päivystysosastolle!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja
Hanna Hönninen
puh. 014 269 1629
hanna.honninen@ksshp.fi
Apulaisosastonhoitaja
Milla Arilehto
puh. 014 269 5477
milla.arilehto@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta!

Lisätietoja

Päivystyksen palvelualue, päivystysosasto

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettava maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä
Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat