Sairaanhoitajan sijaisuudet, Pirkkala - Pirkkalan kunta

Sairaanhoitaja, oletko kiinnostunut mahdollisista sijaisuuksista ja haluat sovittaa työsi joustavasti omaan elämääsi sopivaksi? Etsimme sairaanhoitajia eri pituisiin työsuhteisiin, meillä on myös mahdollisuus tarjota osa-aikaista ja keikkaluonteista työtä.

Sijaisuudet ovat Pirkkalan ikääntyneiden asumis- ja hoivapalveluissa, joita tarjoamme Pirkankoivussa ja Senioritalo Pihlajamäessä. Molemmissa kiinteistöissä on useampi asumispalveluyksikkö.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mukavia työkavereita, perehdytyksen työhön sekä yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön. Työ on vuorotyötä.

Sairaanhoitajana vastaat monipuolisesti asumis- ja hoivapalveluiden asiakkaiden hyvinvoinnista ja sairaanhoidollisista palveluista. Yhdessä työyhteisön kanssa tuet asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa ja varmistat heille turvallisen ja mielekkään arjen.

Edellytämme sinulta kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä ja arvostamme motivaatiotasi edistää ikäihmisten hyvinvointia. Odotamme etsimältämme henkilöltä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen pätevyys. Kelpoisien hakijoiden puuttuessa voimme huomioida myös sairaanhoitajaopiskelijat, opiskelijalla tulee olla opintoja suoritettuna 140op ja vähintään yksi harjoittelu ikäihmisten parissa. Lisäksi, edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa. Lääkehoitolupa (LOVe) katsotaan eduksi.

Sairaanhoitajaopiskelijat joilla on opintoja suoritettuna alle 140op voivat tiedustella lähihoitajan sijaisuuksia. (lähihoitajien sijaisuuksiin on haku avoinna)

Työsuhteen koeaika on puolet sijaisuuden kestosta. Palkka, työaika ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti.

Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja otamme yhteyttä haastattelun sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme työ- ja tutkintotodistukset.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä hakemus; hae työpaikkaa -linkin kautta.
Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pirkankoivun osalta: hoivatyön esimies Katri Joentakanen, puhelin: 050 364 5289
ja hoivatyön esimies Sanna Alanaatu, puhelin: 05 0439 7530.
Senioritalo Pihlajamäen osalta: hoivatyön esimies Nelli Rajala-Rahko, puhelin: 040 133 5736.
Sähköpostit on kaikille muotoa: etunimi. sukunimi@pirkkala.
Henkilöstöpalvelut, HR-sihteerit, sähköposti: hr-palvelut@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta. Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme. Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Sinulle suositellut työpaikat