test

Sairaanhoitajan sijaisuudet, Utsjoki

Hakuaika päättyy  29.12.2023 15:00

Lapin hyvinvointialueen pohjoisella palvelualueella on haettavana sairaanhoitajien sijaisuudet Utsjoen terveyskeskuksessa.

Ensisijainen sijoituspaikka on Utsjoen terveyskeskuksen vuodeosasto.
Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu sairaanhoitajan työt 13 paikkaisella vuodeosastolla. Osastolla hoidetaan monisairaita potilaita, pääsääntöisesti ikäihmisiä. Lisäksi osasto vastaa virka-ajan ulkopuolisesta päivystyksestä.

Terveyskeskuksessa on käytössä LifeCare potilastietojärjestelmä.
Työ vuodeosastolla on kolmivuorotyötä.
Tarjolla on eripituisia sairaanhoitajien sijaisuuksia. Aloituksen ajankohta ja työsuhteen kesto sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan laillistettu tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus muodostuvat SOTE-sopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa työsopimuksen pituudesta riippuen (n 1-3 kk). Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille työkaveriksi pieneen toimivaan työyhteisöön Utsjoelle!

Asuinympäristönä on rajaseudun upea kahdeksan vuodenajan Ylä-Lappi patikointi- ja hiihtomaastoineen sekä metsästys- ja kalastusmahdollisuuksineen. Meillä on kunnassa upouudet koulurakennukset, pienet luokat ja rauhallinen ja turvallinen ympäristö lapsille. Utsjoella melu, jonot ja kiireinen elämäntapa jäävät taakse!

Tehtävään haetaan sähköisesti Kuntarekry-palvelun kautta. Hakuaikaa on jatkettu 29.12.2023 klo 15:00 saakka. Tehtävää aiemmin tulleet hakemukset huomioidaan tehtävää täytettäessä. Täytämme sijaisuuksia sopivan hakijoiden löydyttyä jo hakuaikana.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Vastaava sairaanhoitaja Nina Mickelsson-Nikula
040 6208899
nina.mickelsson-nikula@lapha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Tutustu työnantajaan