Sairaanhoitajan sijaisuuksia - Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

PoSan terveyspalveluissa on avoinna

SAIRAANHOITAJAN TYÖSUHDE, ERI PITUISIA PITKÄAIKAISIA SIJAISUUKSIA JA ROKOTTAJAKSI KORONAROKOTUKSIIN

Haemme sairaanhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin Terveyspalveluihin. Työ sisältää monipuolisesti sairaanhoitajan tehtäviä Kankaanpäässä Tapalan peruspalvelukeskuksessa hoitajan vastaanotolla ja perusterveydenhuollon päivystyksessä, jossa korostuu akuutti hoitotyö. Päivystyksessä työ on 2-vuorotyötä.

Voit myös ilmoittaa halukkuutesi koronarokotustehtäviin!

Ota yhteyttä puhelimitse, niin kerromme lisää! Osastonhoitaja Päivi Leponiemi, puh. 044 577 3262.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai erikoistumisopinnoilla täydennetty aikaisempi opistoasteen tutkinto. Valitulla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus ja hänen tulee olla merkitty Valviran terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin. Lisäksi edellytetään Tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Palkkaus tehtävään määräytyy KVTES:n mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Jatkuva haku! Ota yhteyttä puhelimitse jo ennen hakuajan päättymistä. Hakuaika päättyy 19.4.2021 klo 16. Lähetä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Päivi Leponiemi, puh. 044 577 3262 ja hoitotyön päällikkö Taina Weckström, puh. 044 577 3301, etunimi.sukunimi@eposa.fi.

Terveyspalvelut
Osoite: Tapalankatu 20, 38700 Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat