Sairaanhoitajan sijaisuuksia - Kangasalan kaupunki

HAEMME TYÖNTEKIJÖITÄ KORONAVIRUSNÄYTTEENOTTOON SEKÄ PUHELINPALVELUUN KORONAVIRUSAJANVARAUKSEEN

Koronavirusnäytteenotto sekä puhelintyö koronavirusajanvarauksessa toteutetaan Kangasalan pääterveysasemalla arkipäivisin klo 8-16 välillä. Tehtävään sisältyy lisäksi Omaolo-palvelun kautta tapahtuvaa oirearvioiden selvittämistä. Haemme asiakaspalveluhenkistä sairaanhoitajaa tai lähihoitajaa sijaisuuteen 31.12.2021 asti. Huomioimme myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijat. Sijaisuuksia täytetään mahdollisimman nopeasti ja haastatteluita voidaan pitää jo hakuaikana.

Korostamme hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalvelulähtöisyyttä, kehittämismyönteisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemusta näytteenotosta. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen moniammatillisessa ja rennossa ilmapiirissä.

Työaikamuotona on yleistyöaika. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavalta vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.


Yhteydenotot ja lisätiedot ensisijaisesti sähköpostilla:
Krista Hofmann
krista.hofmann@kangasala.fi
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
Puhelimitse keskiviikkoisin klo 10-12, 040-8062160

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot ja lisätiedot ensisijaisesti sähköpostilla:
Krista Hofmann
krista.hofmann@kangasala.fi
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
Puhelimitse keskiviikkoisin klo 10-12, 040-8062160

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat