Sairaanhoitajan sijaisuuksia - Jyväskylän kaupunki

Sairaanhoitajan sijaisuuksia - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee eripituisiin sijaisuuksiin loppuvuodeksi ja joulun ajaksi

SAIRAANHOITAJIA

Siajisuuksia on tarjolla vanhuspalveluissa ja terveyskeskussairaaloissa. Vanhuspalveluissa sijaisuuksia on vanhuspalveluiden ympärivuorokautisen asumisen ja hoidon yksiköissä sekä kotihoidon alueilla. Terveyskeskussairaaloissa sijaisuuksia on Kyllön ja Palokan eri osastoilla.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan (AMK) tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteen tutkintoa. Jos olet alan opiskelija, tulee sinulla olla vähintään 140 opintopistettä suoritettuna.

Jos olet opiskelija tai vastavalmistunut sairaanhoitaja, kerrothan hakemuksesi Työkokemus-osassa suorittamasi harjoittelut. Lisätietoja-kohtaan voit laittaa muuta tärkeää tietoa, esimerkiksi haetko yhtäjaksoista pidempää sijaisuutta vai haetko keikkatyötä. Hakulomakkeella on kysymys ensisijaisista kiinnostuksen kohteista.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja sijaisuuksiin pääsee siirtymään joustavasti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Sijaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja niissä noudatetaan koeaikaa.

Jos sinulla ei ole LOVE-lääkeosaamisen tenttejä suoritettuna tai voimassa, pääset suorittamaan tentit ennen sijaisuuden alkua. Edellytämme sijaisuuksissa myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee esittää todistetusti (ei koske kotihoitoa).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Päivi Huttunen puh. 014 266 2446 (vanhuspalvelut)
Osastonhoitaja Elina Vaskelainen puh. 014 266 2433 (terveyskeskussairaalat)
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jkl.fi

Perusturva
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!