Sairaanhoitajan sijaisuuksia - Oulun kaupunki

Haettavana on SAIRAANHOITAJAN eri pituisia sijaisuuksia Haukiputaan ja Kiimingin hyvinvointikeskuksien vastaanotoilla. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistetun sairaanhoitajan pätevyys.
Eduksi luetaan kokemus terveysaseman vastaanottotyöstä, organisointikyky ja asiakaslähtöisen työotteen hallinta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä toimia nopeastikin muuttuvissa tilanteissa sekä myönteisyyttä uuden teknologian hyödyntämiseen vastaanottotyössä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työntekijällä on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antama suoja influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilla hinkuyskää vastaan. Kyseessä on tehtävä, jonka osalta työnantaja voi tarvittaessa pyytää nähtäväksi huumausainetestin tulosta henkilövalinnan yhteydessä

Haastatteluja ja valintoja tehdään hakuajan aikana sitä mukaan, kun hakemuksia saapuu, joten jätä hakemuksesi jo tänään.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/2724/2021. Hakemukset on toimitettava 31.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antavat palveluesimiehet Marja Laasonen, p. 040 766 9641 Haukiputaan hyvinvointikeskus ja Tiina Näyhä, p. 050 360 3805 Kiimingin hyvinvointikeskus. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Kiimingin ja Haukiputaan hyvinvointikeskukset, Vastaanottotyö

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.


Osoite: 90015 Oulun kaupunki

Sinulle suositellut työpaikat