Sairaanhoitajan sijaisuus 1.7. - 31.12.2021 - Nokian kaupunki

Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on vastaanottotoiminnan kiirevastaanotolla. Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa itsenäinen vastaanottotyö, hoidon tarpeen arviointi vastaanotolla sekä puhelimessa, erilaiset digipalvelut sekä kiireellisen potilaan hoito tarkkailussa. Työtehtävä vaatii kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä paineeseen, ja työssäsi pääset käyttämään itsenäistä päätöksentekotaitoa sekä organisointikykyä, potilaan kohtaamista ja asiakaspalvelua unohtamatta.

Edellytämme asiakaslähtöisyyttä, työyhteisötaitoja, innostunutta työotetta, joustavuutta sekä halua sitoutua toiminnan ja oman ammattitaitosi kehittämiseen. Arvostamme hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta, muutoskyvykkyyttä ja kehittämismyönteistä työotetta uudistuvassa toiminnassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista soveltuvuutta. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista soveltuvuutta. Työssä edellytetään valmiutta digitaalisten työvälineiden käyttöön. Aikaisempi kokemus itsenäisestä vastaanottotyöskentelystä, kiirevastaanottotyöskentelystä ja sähköisten asiointikanavien käytöstä katsotaan eduksi.

Työaikamuotona on yleistyöaika. Työvuorot sijoittuvat kaikille viikonpäiville klo 8-20 välille.

Tehtäväkohtainen palkka on 2580,01 euroa. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antavat osastonhoitaja Sanna Alanko p. 050 3956 265, sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Vihnuskatu 3, 37150 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat