test
Sairaanhoitajan sijaisuus 10.1.-17.11.2022 - Nokian kaupunki

Haemme ikäihmisten palveluihin sairaanhoitajan sijaista ajalle 10.1. - 17.11.2022, ensisijainen sijoituspaikka ympärivuorokautinen hoiva. Asukkaidemme hoidossa keskeistä on laadukas hoito, asiakkaan toimintakyvyn tukeminen sekä kodinomaisuus. Tehtävä vaatii kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja vastuunottoon sekä hyvää yhteistyökykyä erilaisten sidosryhmien kanssa. Odotammekin sinulta arvostavaa ja asiakkaan omia voimavaroja tukevaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aiempaa kokemustasi ikääntyneiden kanssa työskentelystä, taitoa ohjata tiimiä sekä myönteistä asennetta muutos- ja kehittämistyöhön. Geriatriset täydennysopinnot katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä ikääntyneiden parissa sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi työhyvinvoinnin tukemiseksi Nokian kaupungilla on käytössään ePassi liikunnan ja kulttuurin tukemiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista soveltuvuutta. Sairaanhoitajan työ kaksivuorotyötä ja työaikamuoto on yleistyöaika.

Työsuhteen muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. vanhustyön johtaja Minna Riekkola, puh. 040 779 9055. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Ikäiihmisten palvelut

Nokia on kasvava, noin 34 500 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus.

Nokian kaupungilla on töissä noin 2000 eri alojen osaavaa ammattilaista. Tervetuloa innostavaan joukkoomme!


Osoite: Vihnuskatu 5, 37150 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat