Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus (2), tuki- ja liikuntaelinkeskus - Tampereen yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitajan sijaisuus tuki- ja liikuntaelinkeskuksen poliklinikalla

Tuki- ja liikuntaelinkeskuksen poliklinikka sijaitsee Taysin uudessa D-rakennuksessa. Poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan erikoisalojemme ortopedian ja traumatologian, käsikirurgian sekä plastiikkakirurgian potilaita, joilla on leikkaushoitoa vaativia tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä käsi- ja plastiikkakirurgisia sairauksia tai vammoja. Pääsääntöisesti potilaat tulevat lähetteen perusteella vastaanotolle kutsuttuna. Sairaala toimii opetussairaalana.

Poliklinikallamme on käytössä moniammatillinen tiimityöskentelymalli. Tiimin sairaanhoitajana työtehtäviisi kuuluu potilasvastaanottojen pitäminen yhteistyössä lääkäreiden kanssa sekä yhteistyö muiden ammattiryhmien, kuten sihteereiden ja fysio- ja toimintaterapeuttien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös leikkauspäätöksen jälkeen leikkauspotilaiden hoidonsuunnittelu.

Eduksi katsomme kokemuksen polikliinisestä hoitotyöstä, sitoutumisen potilaslähtöiseen hoitotyöhön, halun oppia uutta, sekä joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa. Arvostamme aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden uuden oppimiseen osana moniammatillista tiimiä. Saat tehtäviisi perehdytyksen, sisältäen kattavan sähköisen perehdytysmateriaalin sekä muiden tiimiläisten tuen. Tays työnantajana tarjoaa monipuolista virkistystoimintaa, hyvät kulkuyhteydet, sekä työterveyshuollon palvelut Pirtessä.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö (päivätyö). Sijaisuuden koeaika on 4 kk. Tehtävän aloitus 1.9.2022 alkaen 30.4.2023 saakka.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Asta Liimatainen, puh. 044 485 9043 ja apulaisosastonhoitaja Jaana Vinnenmaa, puh. 044 4728711, etunumi.sukunimi@pshp.fi.

Sijaisuus täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy 15.8.2022.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Asta Liimatainen, puh. 044 485 9043 ja apulaisosastonhoitaja Jaana Vinnenmaa, puh. 044 4728711, etunumi.sukunimi@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat