Sairaanhoitajan sijaisuus (22.3.2021-20.3.2022) - Euran kunta

Palvelukoti Rantaniitty on 23-paikkainen tehostettua palveluasumista tarjoava asumispalveluyksikkö. Kaksi asukaspaikkaa on tilapäishoitoa tarvitseville asiakkaille. Lisäksi pihapiirissä sijaitsevissa rivitaloissa asuu kolme Rantaniityn tukiasukasta. Asukaskunta koostuu aikuisiällä vammautuneista ja neurologisia sairauksia sairastavista. Palvelukodissa työskentelee asumispalvelujen esimies, kaksi sairaanhoitajaa, kaksi ohjaaja ja 12 lähihoitajaa.

Tarjoamme asukkaillemme heidän näköisensä arjen, tuemme ja autamme heitä jokapäiväisissä arjen haasteissa. Työpaikkana Rantaniitty on iloinen, avoin, asukaslähtöinen ja työntekijää arvostava paikka. Työntekijöiltä toivomme innokasta, iloista ja asukkaita arvostavaa asennetta. Sairaanhoitajan työ on jaksotyötä, aamuvuoroa sisältäen myös viikonloppuvuoroja. Sairaanhoitaja vastaa Rantaniityn toisesta osastosta (näytteidenotosta, lääkehoidosta, lääkärinkierroista ja muista päivittäisistä asioista). Osastolla on 9 pitkäaikaisasukasta, 1 tilapäishoitopaikka sekä 3 tukiasukasta. Yhteistyötä hän tekee toisen osaston sairaanhoitajan kanssa. Rantaniityssä työntekijöillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran yläpitämään sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Palkkaus on sovellettavan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukainen.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä hygieniapassi. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Euran kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Asumispalvelujen esimies Noora Aaltonen, noora.aaltonen@eura.fi, puh. 044 422 4282

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Palveluasuminen, Rantaniitty
Osoite: Eurakoskentie 20, 27400 Kiukainen

Eura on n. 12 000 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.

Euran kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat