SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Etsimme sairaanhoitajan sijaista Mielenterveys- ja Päihdeyksikköömme 31.12. asti. Työn voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Haku loppuu heti, kun sijainen löytyy.

Mielenterveys- ja päihdeyksikkömme (MPY) tuottaa avomuotoisia mielenterveys- ja päihdepalveluita Riihimäen, Hausjärven ja Lopen 18 vuotta täyttäneille asukkaille.

Pääset töihin reippaaseen ja iloiseen moniammatilliseen tiimiin, josta löytyy sekä hyvän matkaa uralla olleita että erittäin kokeneita psykiatrisen- ja päihdesairaanhoidon ammattilaisia. Tiimissä saat tarvittaessa tukea ja toivomme, että kerrot omia kehittämisideoitasi.
Tuleviin työtehtäviisi kuuluu mm. ajanvarauksettoman aamuvastaanoton pitäminen, opioidikorvaushoidon toteuttaminen, yksilövastaanotot sekä ryhmämuotoiset hoidot. Työ on vakituinen päivätyö maanantaista perjantaihin.
Odotamme, että olet ratkaisukeskeinen, systemaattinen ja aikaansaava sekä omaat reippaan ja avoimen asenteen uusia asioita kohtaan.
Joustavuus, itseohjautuvuus sekä kiireen- sekä muutoksensietokyky ovat myös arvostettavia taitoja tässä työssä.
Jos olet etsimämme henkilö, älä aikaile vaan hae nyt!

Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Kysy meiltä lisää: oh Heidi Glad, 019 758 5961, heidi.glad@riihimaki.fi tai yh Sanna Puolakka, 019 758 5593, sanna.puolakka@riihimaki.fi .