Sairaanhoitajan sijaisuus - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Sairaanhoitajan sijaisuus - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Haluatko päästä osaksi työyhteisöä, jossa hyvällä meiningillä toteutamme asumista yksilöllisesti Auranlaakson asumisyksikössä.
Nyt olisi tarjolla sairaanhoitajan opintovapaasijaisuus 3.6. - 31.12.2019 väliseksi ajaksi.

Sairaanhoitajana

- tuet asiakkaitamme elämään mahdollisimman hyvää ja tasapainoista arkea

- huolehdit heidän sairaanhoidollisten tarpeiden arvioinnista ja hoidosta sekä tarvittavien palvelujen organisoinnista.

- vastaat yhdessä palveluesimiehen kanssa lääkehoidon toteutumisesta.

Teemme sekä ylläpitävää että kuntouttavaa työtä. Työskentelyssämme painottuu ohjauksellinen työote. Asiakkaamme ovat täysi-ikäisiä, joilla on haasteita mm. tunnesäätelyn hallinnassa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkiaamuisin. Auranlaakson asumisyksikössä työskentelee sairaanhoitajan lisäksi ohjaajia (sosionomi, toimintaterapeutti tvs.) sekä lähihoitajia. Työyhteisössämme arvostetaan oma-aloitteista, motivoitunutta ja positiivisen asenteen omaavaa työntekijää.

Auranlaakson asumisyksikkö sijaitsee Kaarinan Ravattulassa. Auranlaaksossa asiakkaat asuvat kolmessa kotiryhmässä, joissa jokaisessa on kuusi vuokra-asuntoa, yhteinen avokeittiö ja olohuone sekä katettu terassi piha-alueineen. Lisäksi asiakkailla on käytössään asumisyksikön yhteiset tilat, kuten saunaosasto, pyykinpesuhuone ja monitoimitila. Palvelut ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tehtävään on kelpoinen laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut aloitetaan jo hakuvaiheessa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Ensisijaisesti sähköinen hakemus Kuntarekryn kautta.
Mahdolliset kirjalliset hakemukset: Littoistenjärventie 308 D, 20540 Turku, (kuoreen merkintä: Hakuavain 233554 , Auranlaakson asumisyksikkö, sairaanhoitajan sijaisuus)

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi

Lisätiedot ma-pe 8-16: palveluesimies Siru Mamia, puh. 040 674 2143 tai sposti. siru.mamia@kto-vs.fi

Auranlaakson asumisyksikkö
Osoite: Littoistenjärventie 308 D, 20540 Turku

Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.

Tutustu työnantajaan