test
Sairaanhoitajan sijaisuus 28.1. - 31.12.2022 - Nokian kaupunki

Täytämme osa-aikaisuuksien pohjia palkkaamalla terveyskeskussairaalaan nyt uusia hoitotyönosaajia. Ensisijainen sijoituspaikka tehtävän alkaessa on terveyskeskussairaalan Nokian toimipiste. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitaja.

Osastollamme hoitotyön keskiössä ovat niin akuuttihoitotyö kuin kuntoutuminen ja toimintakykyä tukeva yksilöllinen hoito sekä yhteistyö omaisten kanssa. Laadukas saattohoito on keskeinen osa toimintaamme. Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja hyvää yhteistyökykyä erilaisten sidosryhmien kanssa. Arvostamme hyvien työyhteisö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi oma-aloitteisuutta ja kehittämismyönteistä työotetta.

Sairaanhoitajan työ on kolmivuorotyötä, työaikamuoto on jaksotyö. Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Päivi Neuvonen p. 050 395 8867
etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnistymässä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Linnunradankatu, 37140 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat