Sairaanhoitajan sijaisuus - Nokian kaupunki

Oletko asiantuntija mielenterveys- ja päihdepotilaiden hoidossa? Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, vastuullisen työtehtävän, innostuneen ja osaavan tiimin. Kiinnostuitko?

Tervetuloa joukkoomme! Haemme Nokian mielenterveys- ja päihdepalveluihin psykiatrista sairaanhoitajaa sijaisuuteen, jolla on ammatillista osaamista ja kokemusta päihdetyöstä sekä psykiatrisesta sairaanhoidosta. Sijaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy 31.12.2020.

Tarjoamme palveluita aikuisille yli 18 -vuotiaille nokialaisille moniammatillisessa tiimissä ja monimuotoisesti ennaltaehkäisevästä mielenterveys- ja päihdetyöstä vaativaan psykiatriseen erikoissairaanhoitoon saakka. Sairaanhoitajan tehtävänkuva tarjoaa Sinulle mahdollisuuden osallistua asiakkaiden hoitoon toteuttamalla yksilö-, pari-, perhevastaanottoja ja kotikäyntejä.

Toivomme Sinun omaavan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joustavuutta ja ammatillisuutta. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus sekä koulutusta ja osaamista päihdetyöstä ja psykiatrisesta sairaanhoidosta. Työaika tehtävässä on 38h 15min/viikko. Työsuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Suosittelemme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Terhi Leskinen p. 050 395 8792. Nokian kaupungin sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut, Terveyspalvelut
Osoite: Alasairaalankatu 3, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Monien suomalaisten menestystarinoiden juuret ovat täällä. Nokialla teollisuus ja muu yritystoiminta työllistää ja luo toimeentuloa. Monipuolisesta luonnosta sekä aktiivisesta kulttuuri- ja muusta harrastetoiminnasta olemme ylpeitä.