Sairaanhoitajan sijaisuus - Kangasalan kaupunki

ETSIMME JUURI SINUA!

SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUS AVOSAIRAANHOITOON

Kangasala järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Kangasalan ja Pälkäneen alueella. Avosairaanhoitoon kuuluu kahdeksan OmaAsemaa, jotka sijaitsevat keskusterveysasemalla, Vatialassa, Ruutanassa, Sahalahdella, Pälkäneellä ja Luopioisissa.

Haemme sairaanhoitajaa 31.8.2021 asti asiakaspalvelutiimiin, mihin kuuluu mm. koronapuhelimessa hoidon tarpeen arviointia, Covid-19 näytteenottoa, hengitystieinfektiovastaanotolla toimimista sekä sijaistamista OmaAsemilla. Sijaisuus täytetään mahdollisimman nopeasti ja haastatteluita voidaan pitää jo hakuaikana. Arvostamme joustavaa ja itsenäistä työotetta. Korostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelulähtöisyyttä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen vastaanottotyöstä sekä puhelimitse tapahtuvan hoidon tarpeen arvioinnin tekemisestä.

Työnkuva asiakaspalvelutiimissä avosairaanhoidossa on mielenkiintoinen, vaihteleva ja tarjoaa haasteita. Tarjoamme sinulle kivat työkaverit sekä viihtyisän ja joustavan työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen kulttuuri, joten tukenasi on koko ajan ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen rennossa ja moniammatillisessa ilmapiirissä.

Työaikamuotona on yleistyöaika. Työ on päivätyötä arkipäivisin. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2571,14€. Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto, johon liittyy terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavalta vaaditaan tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla:
Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
krista.hofmann@kangasala.fi
p. 040-8062160

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla:
Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
krista.hofmann@kangasala.fi
p. 040-8062160

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka