Sairaanhoitajan sijaisuus - Kangasalan kaupunki

KAKSI SAIRAANHOITAJAN SIJAISUUTTA AVOSAIRAANHOITOON

Kangasala järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Kangasalan ja Pälkäneen alueella. Avosairaanhoitoon kuuluu kahdeksan OmaAsemaa, jotka sijaitsevat keskusterveysasemalla, Vatialassa, Ruutanassa, Sahalahdella, Pälkäneellä ja Luopioisissa.

Haemme kahta sairaanhoitajan sijaista 31.12.2021 asti asiakaspalvelutiimiin, mihin kuuluu mm. koronapuhelimessa hoidon tarpeen arviointia, Covid-19 näytteenottoa, hengitystieinfektiovastaanotolla toimimista sekä sijaistamista OmaAsemilla. Sijaisuudet täytetään mahdollisimman nopeasti ja haastatteluita voidaan pitää jo hakuaikana. Arvostamme joustavaa ja itsenäistä työotetta. Korostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalvelulähtöisyyttä.

Työaikamuotona on yleistyöaika. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto, johon liittyy terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Yhteydenotot:
Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
p. 040-8062160
krista.hofmann@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot:
Krista Hofmann
Osastonhoitaja, avosairaanhoito
p. 040-8062160
krista.hofmann@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat