Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus (5), psykiatria - Tampereen yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitajan eri pituiset sijaisuudet psykiatrian toimialueella Tays Pitkäniemessä

Tutkimme ja hoidamme aikuispotilaita, joilla on neurologisiin sairauksiin ja aivovammoihin liittyviä psykiatrisia oireita sekä ikääntyvien potilaiden vakavia mielenterveyden häiriöitä ja muistisairauksien vaikea-asteisia liitännäisoireita.

Yksikkömme sijaitsee historiallisella ja luonnonkauniilla Pitkäniemen alueella. Sairaala toimii opetussairaalana.

Haemme työyhteisöömme sairaanhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin neuro- ja vanhuspsykiatrian vastuuyksikköön. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän nopeasti kehittyvällä toimialalla, työsi tueksi ammattitaitoisen ja moniammatillisen työyhteisön sekä laajan kollegaverkoston, mahdollisuuden kehittää osaamistasi huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi sekä ison organisaation hyvät työkäytännöt ja edut.

Annamme myös apua asunnon hankintaan. Meillä on hyväkuntoisia asuntoja Tampereella ja Nokialla.

Katsomme eduksesi suuntautumisen tai kokemuksen hoitotyöstä esimerkiksi vanhustyön, psykiatrian, sisätautien tai neurologisen hoitotyön aloilta sekä kokemuksen Uranus-potilastietojärjestelmän käytöstä.

Arvostamme myönteistä asennetta muutokseen, joustavuutta ja työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa työnantaja voi palkata määräajaksi alan opiskelijan, jolla on kertynyt yli 140 opintopistettä hakuajan loppuun mennessä. Myös vakinaistamismahdollisuus sijaisuuden edetessä.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, kolmivuorotyö. Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta tai enintään 6 kuukautta. Eripituiset sijaisuudet ajalle heti - päättyen sopimuksen mukaan. Pidemmät sijaisuudet ovat myös mahdollisia.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Soile Koivuporras, puh. 050 382 1543 tai soile.koivuporras@pshp.fi.

Tulisitko viettämään kesää ja ehkä loppuvuottakin kanssamme? Täytämme sijaisuudet heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 30.6.2022.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Soile Koivuporras, puh. 050 382 1543 tai soile.koivuporras@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Pitkäniemen sairaala, 33380 Pitkäniemi
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat