test
Sairaanhoitajan sijaisuus / Diabetesvastaanotto - Tampereen kaupunki

Diabetesvastaanotto on osa kaupungin vastaanottotoimintaa, jossa toimii diabeteksenhoidon moniammatillinen tiimi.

Haemme diabetestiimiin sairaanhoitajan sijaista 31.1.-31.12.2022, toimipisteenä Linnainmaan terveysasema.

Sairaanhoitajan tehtävänä on diabeetikon omahoidon ohjaus, seuranta ja tukeminen, lisäsairauksien ehkäiseminen sekä elämänlaadun tukeminen. Tehtävä sisältää paitsi potilasryhmien ohjausta myös muiden yksiköiden henkilöstön kouluttamista ja konsultaatioita.

Diabeteshoitaja tuntee diabeteksen sairautena, sen lisäsairaudet sekä hoidon keskeiset osatekijät: lääkehoito ja lääkkeetön hoito, ravinto, liikunta, uni, päihteet ja seksuaaliterveys. Lisäksi hoitaja tunnistaa riskipotilaat, tuntee käypähoitosuosituksen ja hoitoketjut ja osaa soveltaa niitä työssään sekä hallitsee hoitosuunnitelman teon.
Sairaanhoitaja osallistuu diabetestiimiin hoitotyön asiantuntijana sekä asiakkaiden ja henkilökunnan kouluttamiseen terveysasemilla ja muissa Tampereen kaupungin yksiköissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja.

Arvostamme laaja-alaista kokemusta sairaanhoidosta ja terveyden edistämisestä sekä vähintään kahden vuoden kokemusta diabeteshoitotyöstä.

Eduksi luetaan sähköisten järjestelmien osaaminen ja aktiivinen käyttö (mm. erilaiset mittareiden purkuohjelmat, insuliinipumput ja verensokerimittarit), etävastaanotot sekä ryhmänohjaus- ja koulutustaidot.

Tehtävään valitulta edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa sekä LOVe LOP ja LOVe IV.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tea Vatanen, puh. 040 801 2740.

Hakuaika päättyy 24.1.2022.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tea Vatanen, puh. 040 801 2740.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Diabetesvastaanotto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Kirviälänkatu 2, 33580 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat