test

Sairaanhoitajan sijaisuus, Hoito-osasto 4, Pori

Hakuaika päättyy  28.4.2024 15:00

Meillä olisi tarjolla eripituisia sijaisuuksia sairaanhoitajalle!

Työ sisältää monipuolisesti sairaanhoitajan tehtäviä sairaalassa, jossa korostuu akuutti hoitotyö. Työ on 3-vuorotyö.

Sairaanhoitajan tehtävänä on toimia moniammatillisen tiimin jäsenenä. Hän osallistuu yhtenä tiimin jäsenenä potilaan kokonaisvaltaiseen hoidon, lääkehoidon ja kuntoutuksen suunnitteluun ja toteutukseen sekä jatkohoidon suunnitteluun.

Sairaanhoitajalta edellytetään laajaa hoitotyön osaamista sekä kiinnostusta potilaan kuntouttavaan ja akuuttiin hoitotyöhön sekä ko. alueiden kehittämiseen. Tehtävä edellyttää hyviä teoreettisia tietoja ja käytännöllisiä taitoja. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää toimintaa ja olla osana huipputyöyhteisöä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhoitoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillisuus.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista 48§ rokotussuojaa. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset tarkastamme haastateltavilta.

Aikaisempi työskentely sairaalan osastolla katsotaan eduksi.

Palkkaussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaisesti.

Haethan pian, palkkaamme tehtävään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita Rekrytointipalvelut, p.044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Yhteystiedot

Tiina Kujansuu p.0447013055

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Tutustu työnantajaan