Skip to main content
test

Sinä ihana sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija, Janakkalan sairaalassa olisi tarjolla eri pituisia sijaisuuksia. Meille voit tulla vaikka kauempaakin, sillä meillä on tarjota sinulle mukava keikkakämppä yksittäisiä yöpymisiä varten. Laita avoin hakemus tai soita ja tule tekemään merkityksellistä työtä kuntalaisten hyväksi yhdessä mahtavan työyhteisön kanssa!

Huolehdimme hyvästä perehdytyksestäsi sekä täydennyskoulutuksesta. Hoitotyössä tukenasi on nimetty mentori sekä palvelukoordinaattori ja tarjoamme lisäksi niin työyhteisön kuin esimiehenkin tuen työllesi. Käyttöösi saat sähköisen perehdytysmateriaalin ja työvuoroihisi pääset vaikuttamaan sähköisessä yhteisöllisessä työvuorosuunnittelussa. Me Janakkalan sairaalassa uudistamme rohkeasti toimintatapojamme hoitotyössä ja otamme käyttöön sähköisiä palveluja potilaslähtöisesti sekä osallistumme alueemme kehittämishankkeisiin.

Sairaalassamme on 30 lyhytaikaista potilaspaikkaa kahdella akuutilla kuntouttavalla osastolla. Toimimme myös palliatiivisen hoidon tukiosastona ja toteutamme saattohoitoa. Meidän kanssamme pääset työskentelemään Kanta-Hämeen uusimmassa terveyskeskussairaalassa. Tarjoamme sinulle nykyaikaiset ja avarat työskentelytilat sekä osaavat ja iloiset kollegat tiimityön tueksi.

Sinulta toivomme potilasta sekä työtoveria arvostavaa positiivista asennetta ja tiimihenkisyyttä eli hyviä työelämätaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä. Sairaanhoitajana hallitset voimavaralähtöisen hoitotyön sekä kykenet hallitsemaan terveyskeskussairaalasairaanhoitajan vastuullisen työkentän osana moniammatillista joukkoamme.

Sairaanhoitajan tehtävä edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan laillistusta tai sairaanhoitajaopiskelijalta riittävää määrää suoritettuja opintoja. Koeaika riippuu sijaisuuden kestosta. Koeajan aikana on suoritettava hyväksytysti LOVe sekä yksikön lääkehoidon näytöt. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtäväkohtainen palkka on 2510,65 €/ kk ja erillislisä kolmivuorotyöstä 81,51 €/ kk. Lisäksi aikavälillä 1.5.-30.9.2022 maksamme rekrylisää 150 €/kk.
Kiinnostuitko? Soita tai lähetä avoin sähköinen hakemuksesi Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Lisätietoja sinulle antaa palvelupäällikkö Sari Jalonen 03 680 1411. Meihin voit tutustua osoitteissa www.janakkala.fi/palvelut/terveys/sairaala/, www.facebook.com/Janakkalanterveystoimi

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi
http://www.janakkala.fi/palvelut/terveys/sairaala/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sinulle antaa palvelupäällikkö Sari Jalonen 03 680 1411.

Lisätietoja

Janakkalan sairaala

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailankuja 6 A, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat