Sairaanhoitajan sijaisuus kehitysvammapalveluissa - Liedon kunta

Liedon kunnan asumisyksikkö Mäntykoti hakee sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 7.12.2020-4.4.2021. Mäntykoti on 16-paikkainen kehitysvammaisten asumisyksikkö, joka tarjoaa autettu asumista. Työtä tehdään kolmessa vuorossa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi terveydenhuoltoalan opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen (559/94) laillistus.

Toivomme kehitysvamma-alan työkokemusta, suoritettua hygieniapassia sekä ea1-kurssia ja voimassa olevaa LOVEa. Arvostamme positiivista asennetta, oma-aloitteellisuutta ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän palkkaus on KVTES:n mukainen.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Rikosrekisteriote tarkistetaan työsuhteen alkaessa.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

vastaava ohjaaja Daniela Smidtslund puh. 0504524344,
daniela.smidtslund@lieto.fi

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Perhe - ja sosiaalipalvelut
Osoite: Pappilanpolku 15, 21420 Lieto

Lieto on n. 20 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.