Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus kesään 2023 asti - Nokian kaupunki

Sairaanhoitajan toimen määräaikainen sijaisuus kesään 2023 asti lapsiperheiden sosiaalityöhön. Sairaanhoitaja toimii moniammatillisessa työryhmässä terveydenhuollon asiantuntijana. Haemme henkilöä, jolla on mielenterveystyöhön liittyvää osaamista.

Työ lapsiperheiden sosiaalityössä perustuu oikea-aikaiseen tukeen, asiakkaan osallisuuden vahvistamiseen, voimavarakeskeiseen ajatteluun ja uudistuviin työtapoihin.

Lapsiperhepalveluiden ja lastensuojelun ja tiimeihin kuuluvat lisäksesi perheterapeutti, 11 sosiaalityöntekijää, 2 sosiaaliohjaajaa sekä perhetyössä toimivat sosiaali- ja perheohjaajat sekä johtava sosiaalityöntekijä kummassakin tiimissä. Työskentelemme tiiviisti nuorta ja perhettä arjessa lähellä olevan verkoston kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on laissa 559/1994 tarkoitettu sairaanhoitajan kelpoisuus, sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn osaavassa moniammatillisessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää kokonaisvaltaisesti lasta ja lapsen perhettä huomioivaa työtä. Kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Ennen kaikkea odotamme innokkuutta olla osana meidän tiimiä ja työskentelyä nokialaisten lapsiperheiden parhaaksi. Työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista työotetta. Sopivan kokoisessa kaupungissa verkostotyö on sujuvaa.

Palkkaus on Sote-sopimuksen mukainen, tehtäväkohtainen palkka 2790,96€/kk.

Valitun on ennen tehtävien vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta Nokian kaupungin työterveyshuollosta (Suomen Terveystalo Oy/Nokian toimipiste). Lisäksi tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48a§ mukaista suojaa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja voit kysellä johtava sosiaalityöntekijä Sari Pihlajamäki p. 044- 4861773
Lähetä CV:llä varustettu hakemuksesi 27.5.2022 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Perhepalvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnissä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Harjukatu, 37100 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat