Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus, Kh Lpr Pohjoinen - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme sairaanhoitajaa määräaikaiseen tehtävään kotihoitoon Lappeenranta Pohjoisen yksikköön 9.5.2023 saakka. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Haluatko olla osa iloista, kannustavaa ja tasa-arvoista työyhteisöä? Haluatko itsenäisen ja ammattitaitoasi kehittävän työn? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme sairaanhoitaja!

Meillä toimii kaksi huipputiimiä, joihin nyt haemme vahvistusta. Meillä saat tehdä työtä omalla persoonallasi ja pääset kehittämään kanssamme arvokasta hoito- ja hoivatyötä asiakkaidemme hyvinvoinnin turvaamiseksi. Arvostamme työkavereissa avoimuutta, joustavuutta, rehellisyyttä, eikä huumorikaan ole kiellettyä. Yhteistyö, tasa-arvoisuus ja toistemme tukeminen arjen työssä ovat meille tärkeitä asioita, joita toivomme sinunkin arvostavan.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja Eksoten lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan. Työ on päivätyötä.

Tehtävän alussa noudatetaan koeaikaa, joka on puolet määräaikaisuuden kestosta (max 6 kk).

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimipisteen vastaava Susanna Mäkelä, susanna.makela@eksote.fi tai p. 040 651 0353
Toimintayksikön esimies Päivi Gallén, paivi.gallen@eksote.fi, p. 040 170 3962

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Väinö Valveen katu 4, 53900 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat