test
Sairaanhoitajan sijaisuus, kh resurssipooli - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Kiinnostaako monipuolinen ja liikkuva työ? Tässä on sinulle mahdollisuus.

Olemme kehittämismyönteinen ja positiivisiin voimavaroihin uskova työyksikkö. Meillä työntekijöiden kehitysideoita kuunnellaan ja kehitetään yhdessä kotihoitoa ja toimintaamme.

Etsimme siis aktiivista, innostunutta hoitoalan ammattilaista meidän joukkoomme.

Haemme sairaanhoitajaa Lappeenrannan kotihoidon resurssipooliin määräaikaiseen työsuhteeseen. Resurssipoolissa työskentely tapahtuu eri kotihoidon alueilla. Työ resurssipoolissa on mielenkiinnoista ja vaihtelevaa. Työ on päivätyötä, yleistyöaikamuodossa.

Kelpoisuutena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa määrätty laillistus. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia sekä auton käytön mahdollisuutta. Kotihoidon työntekijöillä tulee olla Eksoten voimassa oleva lääkelupa, jonka suorittaminen mahdollistetaan tarpeen mukaan työsuhteen alussa.

Tehtävän aloitusyksikkö on kotihoidon resurssipooli, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin asiakastyöhön tai asiakastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Satu Laitinen, satu.laitinen@eksote.fi, puh. 040 651 1504
Toimipisteen vastaava Mirva Laeslehto, mirva.laeslehto@eksote.fi, puh. 040 651 3794

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Väinö Valveen katu 4, 53900 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat