test

Sairaanhoitajan sijaisuus, Kirurgia,KYS

Hakuaika päättyy  31.5.2023 15:00

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen tai terveydenhuoltoalan opiskelija! Etsitkö mielenkiintoista työtä erikoissairaanhoidon tehtävien parissa?

Etsimme sijaisuuksiin sairaanhoitajia ja/tai sairaanhoidon opiskelijoita tulevalle Pohjois-Savon hyvinvointialueelle, Kuopion yliopistollisen sairaalan Operatiiviseen keskukseen, kirurgialle, seuraaviin yksiköihin:

- Gastrokirurgian osasto 2205 ja Urologian osasto 2202
- Plastiikkakirurgian ja ihotautien osasto 2211 ja Aistinelinsairauksien osasto 2511

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn mielenkiintoisessa ja modernissa erikoissairaanhoidon ympäristössä. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Työsi tukena toimii vahva moniammatillinen tiimi.

Kirurgian osaamiskeskus vastaa vatsaelinkirurgian, urologian, plastiikkakirurgian ja rintarauhaskirurgian palveluista Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Erityisosaamistamme ovat mm. robottikirurgia, tähystyskirurgia ja lihavuuden kirurginen hoito.
Aistinelinsairauksien osaamiskeskuksen erikoisalat ovat korva-, nenä- ja kurkkutaudit, silmätaudit, suu- ja leukasairaudet sekä puhe- ja äänihäiriöt.

Hoitohenkilöstömme työskentelee joustavasti osaamisalueen työyksiköissä sijaistarpeen mukaisesti. Käytössä oleva ammattiuramalli mahdollistaa ammatillisen kasvun perehtyjästä asiantuntijaksi. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti ja perehtymisajan jälkeen tehtäväkohtainen palkka on 2708,83 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksia täytettäessä käytetään koeaikaa.

Haethan pian, sillä sijaisuudet voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa Hoitotyön palveluesihenkilö Sari Korhonen, p. 044 717 9904, sari-helena.korhonen(at)pshyvinvointialue.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan