Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus, kirurgia - Tampereen yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus kirurgian osastolla

Tays Hatanpään hoitotyön palvelualueella toimii leikkaustoiminnan palvelulinja, jonka eri yksiköissä hoidetaan muun muassa yleiskirurgisia, neurokirurgisia, gastrokirurgisia, ortopedisia ja gynekologisia potilaita. Kirurgian osasto 2 vastaa gastrokirurgisten ja gynekologisten leikkauspotilaiden jatkohoidosta. Leikkaustoiminnan eri yksiköt tekevät tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Sairaala toimii opetussairaalana.

Työtehtäviisi kuuluvat sairaanhoitajan tehtävät kirurgisella vuodeosastolla.

Arvostamme monipuolista työkokemusta sekä aktiviista ja oma-aloitteista asennetta kehittää omaa ammattitaitoa ja hoitotyötä. Lisäksi arvostamme halua muuttua työtehtävien mukana, hyviä tiimityö- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö (kolmivuorotyö). Koeajan kesto on puolet työsuhteen kestosta. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestäen 8.1.2023 saakka.

Sijaisuuteen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Susanne Palosaari, puh. 044 485 8067 ja ylihoitaja Anne Rintala, puh. 050 470 2207 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sijaisuus täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy 31.8.2022.

Sijaisuutta haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat osastonhoitaja Susanne Palosaari, puh. 044 485 8067 ja ylihoitaja Anne Rintala, puh. 050 470 2207 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Hatanpäänkatu 24, 33900 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat