Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus, kirurgian osasto 2 - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tule mukaan toteuttamaan monipuolista kirurgista hoitotyötä!

Meillä on tarjolla sairaanhoitajan sijaisuus kirurgian osastolla 2. Osastollamme hoidetaan ortopedisia ja traumatologisia, urologisia sekä hammas-, suu- ja leukakirurgisia potilaita. Työ on kolmivuorotyötä. Toteutamme hoitotyötä potilaslähtöisesti, avoimessa ja kehittämismyönteisessä ilmapiirissä.

Odotamme Sinulta joustavuutta, työhön sitoutumista sekä työryhmässä toimimisen taitoja. Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat sekä lähihoitajat, joilla on aiempaa kokemusta kirurgisesta hoitotyöstä sairaalassa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Täytämme sijaisuuden heti sopivan henkilön löydyttyä. Sijaisuuden aloituksesta ja pituudesta sovimme yhdessä.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48 ja 48a) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Tarja Kärki
virka-aikana 044 707 7950

Lisätietoja

Kirurgian osasto 2

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat