Vehmaan kunta hakee sairaanhoitajan sijaista aluksi kahden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Vehmaan kotihoitoon ja sijaisuus voi mahdollisesti jatkua määräajan jälkeen. Sijaisuus täytetään mahdollisimman pian heti sopivan henkilön löydyttyä.

Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana tiimivetäjä-sairaanhoitajan työparina. Työkavereina ja tukenasi on myös yhdeksän osaavaa lähihoitajaa.

Työ edellyttää itsenäistä työskentelyä, empaattisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää työotetta. Lisäksi arvostamme vahvaa ammattitaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja moniammatillista työotetta. Katsomme eduksi, jos hakijalla on monipuolinen tuntemus ja työkokemus vanhustenpalveluista sekä voimassa oleva lääkehoitolupa. Työssä oman auton käyttö on välttämätöntä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen vaaditaan laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Tarjoamme Sinulle kannustavan työilmapiirin sekä reilun ja ennakkoluulottoman työyhteisön. Meiltä saat KVTES:in mukaisen palkan.

Annamme mielellämme lisätietoja, jos kiinnostuksesi heräsi. Sijaisuutta haetaan kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja antaa Sirpa Heilä puh. 044 360 3909, kotihoidon esimies ja avopalveluohjaaja.

Tutustu työnantajaan

Sirpa Heilä puh. 044 360 3909, kotihoidon esimies ja avopalveluohjaaja

Vehmaan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut
Osoite: Margaretantie 15, 23210 Vehmaa

Vehmaa on 2300 asukkaan kunta Varsinais-Suomessa. Vehmaa sijaitsee Turun (45km) ja Uudenkaupungin välissä (30km).