Sairaanhoitajan sijaisuus, kotihoito - Kangasalan kaupunki

Sairaanhoitajan sijaisuus, kotihoito - Kangasalan kaupunki

Haemme kotihoitoon sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 10.6 - 11.8.2019 (tai sopimuksen mukaan).

Kangasalan kotihoito on jaettu alueellisiin tiimeihin. Kotihoidon arvot välittyvät asiakkaan omatoimisuuden tukemiseen, voimavaralähtöiseen palveluun ja asiakkaan turvallisuudesta huolehtimiseen. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus ikääntyneiden hoitotyöstä. Arvostamme tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja. Itsenäinen työskentelyote ja joustavuus ovat tärkeitä tekijöitä tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelposuusvaatimuksena sijaisuuteen on sairaan-/terveydenhoitajan tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Sijaisuutta täytettäessä huomioidaan myös sairaanhoidon opiskelijat, joilla on kertynyt vähintään 140 opintopistettä.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekry- järjestelmän kautta. Hakemukset käsitellään heti ja palkkauspäätös on mahdollinen ennen hakuajan päättymistä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työsuhteeseen valitulta edellytetään tartintatautilain 48§ edellyttämää rokotesuojaa.

Tuula Kuha, p. 050 350 2893
Raija Klasila, p 050 315 2785

Kangasalan kaupunki
Osoite: Myllystenpohjantie 2, Kangasala, Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Tutustu työnantajaan