test
Sairaanhoitajan sijaisuus, kotihoito - Euran kunta

Määräaikainen 4.6.2022 asti. Toimen ensisijaisena paikkana kotihoito. Sijaisuutta on mahdollista jatkaa kesän yli sijaistamalla kotihoidon sairaanhoitajia.

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan kotona tehtävää hoiva- ja hoitotyötä. Työ on päivätyötä, maanantaista perjantaihin. Toimit lähihoitajien tukena vahvistamalla heidän osaamistaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Arvostamme kuntouttavaa työotetta ja monipuolista työkokemusta vanhuspalveluista. Meillä sinulla on mahdollisuus hyödyntää etäteknologiaa ja voit toimia mukana yhteistyössä kotikuntoutustyöryhmän kanssa.

Palkkaus on sovellettavan sote-sopimuksen ja tehtävien vaativuuden arvioinnin mukainen, 2498,44 €.

Euran kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.eura.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon esimies Kirsi Nikula p. 044 422 4309

Lisätietoja

Euran kunta, Perusturvapalvelut, Vanhusten ja vammaisten palvelut, Kotihoito

Eura on n. 11 500 asukkaan vireä, viihtyisä, vetovoimainen ja turvallinen kunta eteläisessä Satakunnassa. Työnantajana Euran kunta tarjoaa haastavia ja monipuolisia tehtäviä ja huolehtii henkilöstönsä osaamisesta ja hyvinvoinnista. Kunnan tavoitteena on taata osaavan ja motivoituneen henkilöstön rekrytointi kunnan palvelutehtäviin. Euran kunnan henkilöstöpoliittisia arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, vuorovaikutteisuus, oikeudenmukaisuus sekä vaikuttamismahdollisuus.


Osoite: Terveystie 3, 27510 Eura
Euran kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat