Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus kotisairaalaan - Naantalin kaupunki

Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa 30.4.2023 asti kestävään sijaisuuteen kotisairaalaan. Kotisairaala antaa hoitoa kotona tai muussa sen hetkisessä asuinpaikassa, kuten palvelutalossa tai hoitokodissa. Annamme mm. iv-antibioottihoitoa perinteisesti tai antibioottipumpun kautta, iv-nesteytyksiä, punasolutiputuksia ja muita sairaanhoidollisia hoitoja, kuten venesektioita. Kotisairaalassa on myös 24/7-lista palliatiivisen hoidon potilaista, joille annamme kotona oirehoitoa ja tarvittaessa elämän loppuvaiheessa kotisaattohoitoa. Potilaina on sekä työikäisiä että ikäihmisiä. Kotisairaalan toimipiste sijaitsee Naantalin terveyskeskusosaston yhteydessä ja toiminta-alueeseen kuuluu koko Naantali, mukaan lukien saaristo.

Toivomme hakijalta joustavaa ja positiivista asennetta, itsenäistä työotetta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja tehdä päätöksiä sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Lääkeluvat tulee olla voimassa. Työn hoitaminen vaatii ajokortin, autoa ei tarvitse olla.
Tehtäväkohtainen palkka on 2645,47 €. Työtä tehdään kotisairaalassa kahdessa vuorossa. Tule mukaan kotisairaalan pieneen ja osaavaan tiimiin, meillä pääset toteuttamaan sairaanhoitajan taitojasi monipuolisesti!

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Tiia Kankare 0504141198 tai apulaisosastonhoitaja Sirpa Hagsberg 040 547 6458.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali.

Lisätietoja

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Hoito- ja vanhuspalvelut, Terveyskeskusosasto, Kotisairaala

Naantali on 19 300 asukkaan kasvava, elinvoimainen ja tulevaisuuttaan rohkeasti rakentava saaristokaupunki. Naantalin kaupunki työllistää noin 1300 kunta-alan ammattilaista. Tuotamme ihmisen mittaista hyvinvointia!

Kaupunkimme rekrytoi jatkuvasti osaavaa, työssä viihtyvää ja ammatti- ja koulutustaustaltaan erilaista työvoimaa. Arvostamme ihmisessä yhteistyökykyä ja halukkuutta antaa oma panoksensa myös työn kehittämiseen. Kaupungin toimintaa ohjaavat arvot ovat luottamus, vastuullisuus, rohkeus, turvallisuus ja aurinkoisuus.


Osoite: Tuulensuunkatu 6, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat