Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus kotisairaalassa - Nokian kaupunki

Sairaanhoitajan sijaisuus ajalle 1.6. - 31.8.2022

Nokian kotisairaalassa tarjolla sairaanhoitajan sijaisuus. Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaille heidän kotonaan, tai kotiin rinnastettavissa olevassa paikassa, kuten hoivakodissa tai palvelutalossa. Kotisairaalan pääasialliset potilasryhmät ovat infektiopotilaat, haavanhoitopotilaat ja palliatiivisen- ja saattohoidon potilaat.

Työ on itsenäistä ja monipuolista, työpäivät koostuvat asiakaskäynneistä sekä käynteihin liittyvästä toimistotyöstä. Työssä edellytetään aktiivista ja oma-aloitteista työotetta, kykyä toimia nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, sekä hyviä yhteistyötaitoja. Meillä voit tehdä töitä omalla persoonallasi, tule sellaisena kuin olet! Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi. Meillä saat kehittää ja kehittyä. Henkilöstömme tasa-arvoisuus on meille tärkeää.

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään ja hyödyntämään omaa ammattitaitoasi. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Työ on jaksotyössä tapahtuvaa kaksivuorotyötä, ja meillä jokainen pääsee vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Tehtäväkohtainen palkka on 2580,01 euroa kuukaudessa, muut ehdot määräytyvät SOTE-TES:n mukaan. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain (§ 48, 1227/2016) mukaista soveltuvuutta.

Haastattelut 30.5.2022 kello 9:00-11:00 välisenä aikana.

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa osastonhoitaja Päivi Neuvonen, p. 050 395 8867, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi

Lisätietoja

Nokian kaupunki, Terveyspalvelut

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle ja työskentelylle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuus. Kaupunki investoi tällä hetkellä voimakkaasti, ja käynnissä on mm. uuden hyvinvointikeskuksen rakennuttaminen. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi


Osoite: Linnunradankatu 4, 37140 Nokia

Sinulle suositellut työpaikat