test

Sairaanhoitajan sijaisuus, Kotiutustiimit

Hakuaika päättyy  8.2.2023 14:00

Haemme sairaanhoitajaa sijaisuuteen kotiutustiimiin ajalle 1.2.2023-27.8.2023. Työn alkusijoituspaikka on Kurikassa, mutta kotiutustiimi toimii Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen eteläisellä alueella, Kurikka-Ilmajoki.

Kotiutustiimi on moniammatillinen tiimi, missä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja fysioterapeutteja. Kotiutustiimin toiminnan tarkoituksena on lyhentää asiakkaiden sairaalajaksoja ja turvata asiakkaiden turvallinen kotiutuminen sekä toimintakyvyn vahvistuminen sairauden jälkeen. Tiimi hoitaa myös saattohoitoasiakkaita.

Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sopeutua liikkuvaan työhön ja muuttuviin tilanteisiin, vastuuntuntoisuutta ja luotettavuutta. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta sekä halukkuutta itsensä ja työn kehittämiseen. Lisäksi arvostamme kiinnostusta ja aikaisempaa työkokemusta ikääntyvien ja muistisairaiden hoitotyöstä ja innostusta kotikuntoutustyön toteuttamiseen.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Koeajan aikana valitun tulee suorittaa hyväksytysti LOVe -lääkehoidon opinnot.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kurikka 11.1.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Osastonhoitaja
Kati Lindroos
puh. 044 790 2569
Palvelualuejohtaja
Johanna Koivuniemi
puh. 050 303 2049
Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan