Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus Laukaan sairaalassa - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Seututerveyskeskus on Keski-Suomen kahdeksan kunnan ketterä perusterveydenhuollon organisaatio. Toimimme Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena vastaten 45 000 asukkaan perusterveydenhuollosta.

Haemme Laukaan sairaalaan

SAIRAANHOITAJAA sijaisuuteen 1.1.2023 saakka. Sijaisuus alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä ja sijaisuudessa on mahdollisuus jatkoon.

Haemme joukkoomme osaavaa, ammatillista, kehitys- ja kehittämismyönteistä sairaanhoitajaa. Laukaan sairaalassa hoidetaan akuutin vaiheen sairauksia ja annetaan potilaan tarvitsemaa jatkohoitoa silloin, kun erikoissairaanhoitoa ei enää tarvita. Työ sairaalassa on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuolloin ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Sijaisuus täytetään heti sopivan sijaisen löydyttyä.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.seututk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marika Raudasoja
Osastonhoitaja
p. 014 267 8547
marika.raudasoja@seututk.fi
-
Riitta-Liisa Hertteli
Osastonhoitaja
p. 014 267 8670
riitta-liisa.hertteli@seututk.fi
-
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Lisätietoja

Seututerveyskeskus, Laukaa sairaala

Keski-Suomen Seututerveyskeskus toimii Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitoksena. Vastaamme kahdeksan kunnan peruspalvelujen tuottamisesta. Seututerveyskeskuksen kuntia ovat Joutsa, Keuruu, Konnevesi, Laukaa, Luhanka, Multia, Petäjävesi ja Toivakka. Katso lisää www.seututerveyskeskus.fi.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Kantolantie 12, 41340 Laukaa

Sinulle suositellut työpaikat