Sairaanhoitajan sijaisuus Maljapurossa, Kuopio

Hakuaika päättyy  31.5.2024 12:00

Tule työkaveriksemme Maljapuron palvelukotiin. Meillä asiakaslähtöisyys ja aito kohtaaminen ovat avainasemassa! Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja moniammatillisen työyhteisön. Aloita työt joustavasti sopimuksen mukaan!

Etsimme työntekijää sijaisuuteen Maljapuron palvelukodille. Työn alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 18.8.2025 saakka.

Lue lisää, miksi sinun kannattaa hakea meille!

Millainen on meidän yksikkömme?

Maljapuron palvelukoti on 13 paikkainen vammaispalveluiden asumisyksikkö, jossa vakituisia paikkoja on 12 ja yksi intervallipaikka. Tarjoamme kodinomaista, turvallista ympärivuorokautista asumista Kuopion keskustassa. Järjestämme intervallipaikalla päätösten mukaisia omaishoidon vapaita ja toimimme akuutissa tarpeessa kriisipaikkana. Maljapuron palvelukoti on ajan saatossa erikoistunut ikääntyneisiin asiakkaisiin, mutta toimimme koko ikäskaalan kentällä.

Työskentely tiimissämme?

Työskentelet pääosin aamu- ja iltavuoroissa, mutta sinulla on valmius tehdä tarvittaessa myös kolmivuorotyötä. Työhön kuuluu muun muassa asiakaslähtöinen ohjaus- ja hoitotyö, päivittäisissä toimissa avustaminen, lääkehoito ja moniammatillinen yhteistyö. Pääset kehittämään yksikön toimintaa, tehtäviisi kuuluu mm. vastuu yksikön lääke- ja ensiapuasioista, asukkaiden terveyden hoito, seuranta sekä raportointi, toimit tiiviissä yhteistyössä palveluesihenkilön sekä toisten vammaispalveluyksiköiden sairaanhoitajien kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen työn vammaispalveluiden sairaanhoitajana. Pääset kehittämään työtäsi ja vaikuttamaan kehitysvammaisten asiakkaiden hyvinvointiin. Yhdessä luomme motivoituneen ja osaavan työyhteisön, jossa arvostus, ilo ja urakehitys ovat keskiössä. Työhyvinvointiasi tuemme Epassi-edulla (liikunta, kulttuuri ja muu hyvinvointi), käytössäsi on työterveyshuollon palvelut ja työyksikkösi tyhy-toiminta. Palkkaus 2 850 €/kk, Sote-sopimuksen mukaan.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin ovat sairaanhoitajan tutkinto (AMK) sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston (Valvira) todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kehittämismyönteisyyttä ja vahvaa sitoutumista kehitysvammatyöhön.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, joten hae pian!

Muuta huomioitavaa:

-Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville
työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.
-Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
-Sijaisuudessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä.
Tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö Emmi Löyttinen, p. 044 461 0556, emmi.loyttinen@pshyvinvointialue.fi

Alue-esihenkilö Jari Kangas p. 044 718 3290, jari.kangas@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan