Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus, Medisiininen pkl - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Hei sairaanhoitaja, meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä sinulle!

Etsimme Kuopion yliopistollisen sairaalan Medisiinisen keskuksen Reumatologian - ja infektiosairauksien poliklinikalle sairaanhoitajaa sijaisuuteen 31.8.2023 saakka.

Poliklinikalla hoidetaan tulehduksellisia reumasairauksia kuten nivel- ja selkärankareumaa, nivelpsoriaasia ja juveniilireumaa sekä sidekudosreumatauteja ja infektiosairauksia. Työnkuvaan kuuluu lääkeohjaus sekä potilaiden tukeminen ja seuranta.

Poliklinikalla työskentelet ja kehität hoitoa osana moniammatillista työryhmää, minkä vuoksi tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Kokonaisvaltaisen ja asiakaslähtöisen hoidon toteutuksen lisäksi työhösi kuuluu myös itsenäinen hoitajavastaanotto toiminta. Sairaanhoitaja kehittää myös omalta osaltaan hoitotyön laatua magneettisairaala malliin perustuvan hoitotyön tavoite- ja toimintaohjelman mukaisesti sekä työskentelee LEAN ajattelun ja jatkuvan kehittämisen periaatteiden mukaisesti yhteistyössä moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen ovat sairaanhoitajan tutkinto sekä sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana. Eduksi katsomme poliklinikka vastaanotto työstä.

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Sijaisuudessa noudatetaan koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 2800 hoitotyön ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Hoitotyön palvelupäällikkö Nina Nurmi-Juvonen 0447179903 sekä vs. osastonhoitaja Arja Harkio 0447176624, sähköpostiosoitteet ovat muodossa etunimi.sukunimi@kuh.fi.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat