SAIRAANHOITAJAN sijaisuus MPY - Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä

Tule meille sijaiseksi ajalle 1.3. - 31.5. 2021. Voit aloittaa työn myös sopimuksen mukaan.

Mielenterveys- ja päihdeyksikkömme (MPY) tuottaa avomuotoisia mielenterveys- ja päihdepalveluita Riihimäen, Hausjärven ja Lopen 18 vuotta täyttäneille asukkaille.

Pääset töihin reippaaseen ja iloiseen moniammatilliseen tiimiin, josta löytyy sekä hyvän matkaa uralla olleita että erittäin kokeneita psykiatrisen- ja päihdesairaanhoidon ammattilaisia. Tiimissä saat tarvittaessa tukea ja toivomme, että kerrot omia kehittämisideoitasi.

"Pidin siitä, että työntekijöiden ovet olivat avoinna aina mahdollisuuksien mukaan, joten apua pystyi kysymään erittäin matalalla kynnyksellä. Myös MT-tiimi kerran viikossa oli hyvä paikka purkaa asiakastapauksiin liittyviä tunteita ja ajatuksia sekä pohtia yhdessä jatkosuunnitelmia, jokaisen työntekijän omaa erityisosaamista yhdessä hyödyntäen." Harjoittelijan palaute

Työtehtäviisi kuuluu mm. ajanvarauksettoman aamuvastaanoton pitäminen, opioidikorvaushoidon toteuttaminen, yksilövastaanotot sekä ryhmämuotoiset hoidot. Työ on päivätyö maanantaista perjantaihin.

Toivomme, että olet ratkaisukeskeinen, systemaattinen ja aikaansaava sekä omaat reippaan ja avoimen asenteen uusia asioita kohtaan.
Joustavuus, itseohjautuvuus sekä kiireen- sekä muutoksensietokyky ovat myös arvostettavia taitoja tässä työssä.

Lisätietoja

http://www.riihimaenseudunterveyskeskus.fi

Tutustu työnantajaan

Kysy meiltä lisää: oh Heidi Kemmo, 019 758 5961, heidi.kemmo@riihimaki.fi tai yh Auli Anttila , 019 758 5593, auli.anttila@riihimaki.fi .

Avoterveydenhuolto, Mielenterveys- ja päihdetyö
Osoite: Penttilänkatu 5, 11100 Riihimäki