Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus, Myllyranta - Seinäjoen kaupunki

Sairaanhoitaja määräaikaiseen sijaisuuteen 1.9-31.12.22 Myllyrantaan

Meillä asuu 36 ikäihmistä kodinomaisessa ympäristössä Ranta-ja Niittykodeissa. Osalla meistä on muistisairauksia. Tarvitsemme tukea ja apua päivittäisissä toimissamme. Haemme joukkoomme sairaanhoitajaa pitkään sijaisuuteen. Toivomme, että saamme meidän hoitoomme motivoituneen sairaanhoitajan meitä avustamaan, kuntouttamaan ja tuomaan päiviimme myös yhteisöllistä ja virikkeellistä sisältöä.

Haemme joukkoomme myönteisen vanhuskäsityksen omaavaa, laaja-alaisesta työstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. Erityisesti arvostamme perehtymistä muistisairauksiin ja sitoutumista kuntouttavaan työotteeseen. Odotamme hakijalta hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, iloista mieltä ja innokkuutta kehittää toimintaamme. Sairaanhoitajalta edellytetään myös hyviä kliinisiä hoitotyön taitoja. Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti ja sairaanhoitajan tutkinto. Edellytämme Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja ajalla 1.1.-31.12.2022 48a §:n mukaista rokotussuojaa sekä LOVe lääkehoidon osaamista. Huomaathan, että voimme tehdä valintoja jo hakuajan aikana.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/tehostettu-ymparivuorokautinen-palveluasuminen/myllyranta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heli Kukkamäki, osastonhoitaja sij.
p. 044 4181222, heli.kukkamäki@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Palvelukeskus Seinäjoki-Peräseinäjoki, Myllyranta

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 64 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea.

Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän.

Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi www.toihinseinajoelle.fi www.avaruudenpaakaupunki.fi www.facebook.com/sjkkaupunki www.twitter.com/Sjkkaupunki www.linkedin.com/company/city-of-seinajoki www.youtube.com/seinajoenkaupunki www.instagram.com/sjkkaupunki


Osoite: Myllymäenrinne 2, 60220 Seinäjoki

Sinulle suositellut työpaikat