Sairaanhoitajan sijaisuus, Onnelan ryhmäkoti - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin Onnelan ryhmäkodissa on haettavana sairaanhoitajan sijaisuus ajalle 1.9.2021 - 2.2.2022.

Tehostetun asumispalveluyksikön hoitotyössä korostuu asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Haemme joukkoomme vanhustyöhön suuntautunutta työntekijää, jolla on oikea asenne. Odotamme hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, kykyä itsenäiseen asiakastyöhön, hyviä yhteistyötaitoja, aktiivista työskentelyotetta ja halua oppia uutta. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti ja sairaanhoitajan tutkinto. Otamme hakemuksissa huomioon myös sairaanhoitajaopiskelijat, jotka ovat suorittaneet vähintään 140 opintopistettä tutkinnosta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Edellytämme Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Koeaika 2 kk.

Sijaisuuteen haetaan ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Haku on jatkuva 30.9.2021 saakka. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja sijainen valitaan hakuajan puitteissa heti, kun soveltuva henkilö löytyy.

Lisätietoja

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/ikaantyvien-palvelut/tehostettu-ymparivuorokautinen-palveluasuminen/onnelan-ryhmakoti/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

palvelukodin vastaava Mervi Koskiniemi, 044 776 0781, mervi.koskiniemi@seinajoki.fi

Lisätietoja

Seinäjoen kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Ikäihmisten palvelut

Tule meille töihin! Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.

www.seinajoki.fi (http://www.seinajoki.fi) www.avaruudenpaakaupunki (http://www.avaruudenpaakaupunki) www.elamaniseinajoki.fi (http://www.elamaniseinajoki.fi) www.facebook.com/seinajoenkaupunki (http://www.facebook.com/seinajoenkaupunki) www.twitter.com/Sjkkaupunki (http://www.twitter.com/Sjkkaupunki) www.linkedin.com/company/11284401 (http://www.linkedin.com/company/11284401) www.instagram.com/sjkkaupunki (http://www.instagram.com/sjkkaupunki) www.youtube.com/seinajoenkaupunki (http://www.youtube.com/seinajoenkaupunki)


Osoite: Tepontie 8, 60550 Nurmo

Sinulle suositellut työpaikat