Sairaanhoitajan sijaisuus, Onninkoti, Orivesi - Tampereen kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa tai alan opiskelijaa sijaisuuteen ikäihmisten palvelulinjalle Tampere - Orivesi -yhteistoiminta-alueelle Oriveden Onninkodille. Onninkoti on 14 paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö Oriveden keskustassa. Haemme henkilöä, joilla on ammatillista kiinnostusta laadukkaaseen hoitotyön toteuttamiseen ja kehittämiseen. Työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joten arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää 30.6.2020 asti. Tämän jälkeen on tarjolla kesäsijaisuuksia.

Sairaanhoitajan kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Opiskelijalla tulee olla suoritettuna 140 opintopistettä. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§:n rokotesuojaa ja voimassa olevaa lääkehoitolupaa tai Love-lääkehoidon verkkotestin hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaikamuoto: 38,75h/vko jaksotyö, vuorotyö.
Työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava palveluesimies Anne Paavilainen puh. 050 401 2257 tai vastaava sairaanhoitaja Nina Lahtinen, puh. 040 637 7542 tai puh. 040 536 5448. Sähköpostiosoitteet ovat etunimi.sukunimi@tampere.fi

Hakuaika päättyy 15.4.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Avo- ja asumispalvelut/Ikäihmisten palvelulinja/Asumispalvelut ja kotihoito
Osoite: Kissankellonkuja 3, 35300 Orivesi

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!