Sairaanhoitajan sijaisuus / Päihdekeskus - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee sairaanhoitajaa ajalle 27.4.-30.9.2020 Vaasan päihdekeskukseen.

Vaasan päihdekeskus tarjoaa hoitoa päihderiippuvuuteen sairastuneille yli 18-vuotiaille asiakkaille. Selviämishoitoon sekä katkaisu- ja vieroitushoitoon voi hakeutua matalalla kynnyksellä ilman lähetettä vuorokauden ajasta riippumatta. Lisäksi toteutamme korvaushoitoa opioidiriippuvuuteen sairastuneille.

Yksikön perustehtävänä on ohjata päihderiippuvuuteen sairastuneita kohti päihteetöntä elämäntapaa.

Etsimme sairaanhoitajaa monipuolisiin tehtäviin Vaasan päihdekeskuksen eri toimintoihin. Sairaanhoitaja vastaa yksikön lääkehoidosta. Lisäksi hän arvioi asiakkaiden hoidon tarvetta sekä edistymistä ja ohjaa heitä sopivan palvelun piiriin. Työssä on selkeä sosiaaliohjaukselllinen ote ja kliinisen työn lisäksi sairaanhoitaja tekee paljon yhteistyötä sosiaali- ja terveydenhuollon eri viranomaisten kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan (amk)-tutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito (kielitodistus).

Edellytämme lempeän jämäkkää, aktiivista sekä ammatillisesti vahvaa työotetta sekä ymmärrystä päihderiippuvuudesta sairautena. Edellytämme myös kykyä työskennellä päihderiippuvuuteen sairastuneiden asiakkaiden kanssa päihdekeskuksen eri työtehtävissä.

Arvostamme tietämystä päihteistä, päihderiippuvuudesta sekä ymmärrystä mielen toimintakyvyn haasteista. Hyvät työyhteisötaidot sekä kielitaito ovat suuressa arvossa.

Tarjoamme sairaanhoitajalle mahdollisuuden mielenkiintoiseen ja monipuoliseen työhön, jossa akuutin päihdetyön lisäksi korostuu terapeuttinen työote ja päihderiippuvuuteen sairastuneen asiakkaan ohjaaminen kohti päihteetöntä elämäntapaa.

Koeaika on kaksi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä rokotustodistus.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Päihdekeskuksen johtaja Mika Nevasaari puh. 040 544 7917

Sosiaali- ja terveystoimi / Päihdekeskus
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sosiaali- ja terveystoimen lähes 2000 osaajaa ovat asukkaiden tukena arjessa uuden elämän ensihetkiltä hyvään vanhuuteen asti. Ammattilaisemme työskentelevät vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa. Kun menet terveysasemalle, hammaslääkäriin, tarvitset tukea elämän hallinnassa tai vaikkapa fysioterapiaa, ottavat osaajamme sinut vastaan. Tukea on tarjolla myös kotiosoitteessa muun muassa kotihoidon ja palveluasumisen myötä.