test

Sairaanhoitajan sijaisuus, Pielaveden asumispalv.

Hakuaika päättyy  13.2.2023 12:00

Hei sairaanhoitaja, meillä on tarjolla sinua kiinnostavia työtehtäviä!

Haemme sairaanhoitajaa Pielaveden ikääntyneiden asumispalveluihin määräaikaiseen tehtävään 1.2.-6.10.2023 väliselle ajalle. Mahdollisuus työn jatkumiselle on olemassa.

Sairaanhoitajana toimit hoitotyön asiantuntijana sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asukkaan hoitoa yhteistyössä muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa. Lisäksi olet mukana kotisairaalan kehitystyössä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin sekä mahdollisesti viikonloppuisin noin kerran kuukaudessa. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2604,86 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on laillistettu sairaanhoitajan tutkinto. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen opiskelijat.

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ikäihmisten päivittäisen hyvinvoinnin ja yksikkömme toiminnan kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen työn aloitusta esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on maksimissaan puolet määräaikaisuuden kestosta.

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu ja tehtävää jo hakeneet henkilöt huomioidaan haussa.
Lisätietoja antavat:
asumispalvelujen lähiesihenkilö Kirsi Rajasuo, puh. 040 4894204, kirsi.rajasuo@pshyvinvointialue.fi
alue-esihenkilö Minna Leskinen, puh. 040 4894823, minna.leskinen1@pshyvinvointialue.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan