test

Sairaanhoitajan sijaisuus, Pielavesi

Hakuaika päättyy  15.2.2023 15:00

Hei sairaanhoitaja! Etsitkö monipuolista ja mielenkiintoista työtä terveydenhuollon tehtävien parissa?

Etsimme Pielaveden akuuttiosastolle sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 3.4.-28.11.2023. Työn jatkuminen määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista.

Pielaveden osasto on 25 paikkainen akuuttiosasto. Työskentely osastollamme on monipuolista potilastyötä sisältäen perushoitotyötä, tutkimuksia ja akuuttia hoitotyötä. Hoidamme Nilakan alueen päivystyksistä ja erikoissairaanhoidosta tulevia potilaita ja potilaidemme keskimääräinen hoitoaika on vain 4,5 vuorokautta. Osastollamme toimii myös yön yli -malli sekä kotisairaala.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2604,86 €/kk. Työ on kolmivuorotyötä ja käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto sekä Valviran todistus oikeudesta toimia laillistettuna sairaanhoitajana.

Toivomme sinulta sairaanhoidollisten tehtävien tiedollista ja taidollista osaamista, potilaslähtöistä työotetta sekä vuorovaikutuksellista osaamista. Sinulla on hyvät työyhteisö- ja tiimityötaidot ja pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Arvostamme valmiutta kehittää sekä omaa osaamistasi että hoitotyötä.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Tehtävää täytettäessä käytetään koeaikaa, joka on maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Tervetuloa tekemään merkityksellistä työtä huipputiimiin mukavien ja osaavien ihmisten kanssa!

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa:
Osastonhoitaja Mervi Hakkarainen p. 044 7171065, mervi.hakkarainen@pshyvinvointialue.fi
Keskitetty sijaishallinta Viivi Kaskenaho p. 050 3241579, viivi.kaskenaho@pshyvinvointialue.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Tutustu työnantajaan