test

Sairaanhoitajan sijaisuus, pohjoinen kotisairaala

Hakuaika päättyy  17.4.2024 23:59

Haemme kahta sairaanhoitajaa määräaikaiseen tehtävään pohjoisen alueen kotisairaalaan.

Haemme kahta sairaanhoitajaa kolmevuorotyöhön kesäsijaisuuksiin pohjoisen alueen kotisairaalaan. Sijaisuudet on ajalla toukokuu-elokuu 2024.

Kotisairaalassa hoidetaan erilaisia sairauksia potilaiden kotona tai kodinomaisissa tiloissa koko pohjoisen Kymenlaakson alueella vuorokauden ympäri. Potilaamme pärjäävät yleiskuntonsa puolesta omassa kotona. Hoidamme muun muassa erilaisisia tulehduksia suonensisäisillä antibiooteilla ja toteutamme neste-, ravinto- sekä verivalmistetiputuksia lääkärin määräyksen mukaisesti. Palliatiivisten- ja saattohoitopotilaiden hoito kotona on keskeistä toiminnassamme. Olemme tiiviissä yhteistyössä mm. palliatiivisten yksiköiden ja kotihoidon kanssa.

Tehtävien edellyttämä kelpoisuus on sairaanhoitajan tutkinto ja laillistus tehtävään. Arvostamme aiempaa työkokemusta sairaalasta ja/tai kotihoidosta. Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ajokorttia ja voimassaolevia lääkehoitolupia.

Tutustumme hakemuksiin ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kotisairaalan sairaanhoitajana sinulla on tukenasi monipuolisten osaajien tiimi ja mahdollisuus kehittää työtäsi. Tule osaksi ammattitaitoista tiimiämme!


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Palveluesimies Tarja Puhakka, tarja.puhakka@kymenhva.fi (Kotisairaala pohjoinen Kymenlaakso)

p. 040 4898 447

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Tutustu työnantajaan