Skip to main content
test
Sairaanhoitajan sijaisuus - Porin kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa palvelukoti Kyläsaareen ajalle 30.5.2022-18.9.2022

Palvelukoti Kyläsaari on ikäihmisille suunnattu sekä tehostetun ympärivuorokautisen palveluasumisen että lyhytaikaishoidon yksikkö, jossa on 44 asiakaspaikkaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai alan aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon henkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Edellytämme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa, hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (122/2016) 48 § mukaisen työntekijää koskevan rokotussuojan ehtojen täyttymistä sekä edellytämme tartuntatautilain 48 a pykälän mukaisia covid-19 rokotuksia tai sairastetusta taudista saatua todistusta ja rokotusta.

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa.
Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen hakemuksen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47, (Valtakatu 15), 28100 Pori.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja p. 044 701 1852.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. Iäkkäiden palveluiden esimies Mari Sirpola p. 044 701 6788
mari.sirpola@porinperusturva.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Perusturva, Iäkkäiden palvelut, Ympärivuorokautinen hoito, Tehostettu palveluasuminen, Palvelukoti Kyläsaari

Porin ytimessä on sitkeä yrittäminen ja oma tapa tehdä – alalla kuin alalla. Täällä tehdään itse, luodaan tyhjästä ja noustaan tuhkasta. Elämään, ympäristöön ja tekemiseen suhtaudutaan intohimoisesti. Kulmia ei koskaan hiota liian pyöreiksi ja vastakohdille löytyy tilaa. Tervetuloa siis tähän noin 6000 työntekijän joukkoon. Tulitpa sitten hoitajan hommaan tai piirtelemään kaavoja, meitä kaikkia yhdistää asukas- ja asiakaslähtöisyys. Porin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat